Gazzetta dello Sport: Ο Πόνσε δεν θέλει Ελλάδα – Δανεικός στη Βίλεμ ο Κολοβός από τη Μαλίν

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει δανεικό από τη Ρόμα τον Εζέκιελ Πόνσε. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» την Πέμπτη, ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά προτιμά να μετακομίσει στην Ισπανία. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ τα έχει με τον ιταλικό σύλλογο αναφορικά με τον δανεισμό

του Πόνσε (θα πληρώσουν από 600.000 για το ετήσιο συμβόλαιο ενώ υπάρχει και ρήτρα για το επόμενο καλοκαίρι στα 6 εκ. ευρώ). Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα giallorossi.net που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ρόμα.

****
Ο Δημήτρης Κολοβός θα συνεχίσει, και επίσημα, την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίλεμ. Ο 25χρονος έλληνας μεσοεπιθετικός άφησε το Βέλγιο και τη Μαλίν, η οποία υποβιβάστηκε, και υπέγραψε με την ολλανδική ομάδα, στην οποία θ’ αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο. Η Βίλεμ έχει το δικαίωμα οριστικής αγοράς του έλληνα άσου επόμενο καλοκαίρι.

****
Την σπουδαία μεταγραφή του Γιοάν Καμπάιγ ολοκλήρωσε η Αλ Νασρ, στην οποία προπονητής είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 32χρονος διεθνής Γάλλος μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ και πηγαίνει στην ομάδα των ΗΑΕ ως ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, η οποία είχε βγάλει από τα ταμεία της 14 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει την Παρί Σεντ Ζερμέν πριν τρία χρόνια. Η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον παίκτη από τη Νιούκαστλ έναντι 23 εκατ. ευρώ, ενώ Γάλλος άσος είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα στη Λιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα