Australian Open: Έξτρα κίνητρο για τον Τσιτσιπά, θα γίνει… σουβλάκι εάν προκριθεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στη Μελβούρνη και πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα του Μάρκου Παγδάτη και να αποκτήσει ένα… σουβλάκι που θα φέρει το όνομά του, για την παρουσία του στο Australian Open.

Πρόσφατα, ο 20χρονος έλληνας τενίστας, ανέφερε το εστιατόριο «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη, ως ένα από τα αγαπημένα του. Και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν την αγάπη, λέγοντας ότι το όνομα του Τσιτσιπά θα προστεθεί στο μενού, εάν αποκλείσει

τα ξημερώματα τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασλβίλι στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

“Tsitsipas dines at Greek restaurants each night in Melbourne and says he likes ‘Stalactites’ – among others – which was a popular destination for Baghdatis in the past. “I heard they named the souvlaki… https://t.co/LhLgWZ5AWz

— Stalactites Greek (@StalactitesRest) 17 Ιανουαρίου 2019

Το εστιατόριο έχει παραχωρήσει αυτή την τιμή μια φορά πριν, δίνοντας σε ένα αρνίσιο σουβλάκι το όνομα του Ελληνοκύπριου, Μάρκου Παγδάτη, κατά τη διάρκεια της «παραμυθένιας» διαδρομής του το 2006 στην διοργάνωση, όταν είχε φθάσει στον τελικό, αλλά έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

New branding for a Melbourne icon! Thank you to the great people at Stalactites Greek Restaurant for entrusting us to handle the new signage works. pic.twitter.com/gl6yG76q9Q

— Peter DESSMANN (@PDessmann) 6 Ιουνίου 2018

«Εάν ο Στέφανος τα καταφέρει, θα θέλαμε να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. «Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη γράφουν ιστορία στη Μελβούρνη και γιόρτασαν τις τελευταίες τους επιτυχίες με… σουβλάκια, ενώ ο έλληνας τενίστας έγραψε και στίχο από την Ιλιάδα στα social media.

Επίσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πριν από την έναρξη του Australian Open σε ψαραγορά στο Σίδνεϊ (πήρε μέρος στο «Sydney International») φτιάχνοντας και σούσι.

****
Στα αγωνιστικά η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να προκρίθηκε στους «32» του Australian Open και την Παρασκευή (18/1) θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι, Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αλλά στο διπλό η 23χρονη πρωταθλήτρια, μαζί με την Πολίν Παρμεντιέ, έχασαν με 2-0 σετ από τις Κινέζες Ζιάνγκ και Γιανγκ.

****
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Πέμπτης (17/1), ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Τζο – Βιλφρέντ Τσονγκά, τον οποίο νίκησε με 6-3, 7-5, 6-4 και προκρίθηκε στο γ΄ γύρο του Australian Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε με 6-3, 7-6, 6-3 του 25χρονου Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ.

23rd meeting

Keywords
Τυχαία Θέματα