Αποκαλύφθηκαν οι τιμές του Nintendo Switch Online στην Ελλάδα

11:49 9/5/2018 - Πηγή: Balleto

Η υπηρεσία θα προσφέρει cloud saves

Η Nintendo αποκάλυψε μερικές ακόμα πληροφορίες για την επερχόμενη Online υπηρεσία του Nintendo Switch. Μεταξύ άλλων μάθαμε τις τιμές για την χώρα μας και για νέα χαρακτηριστικά του Switch

Online, όπως είναι τα cloud saves. Συγκεκριμένα, πλέον έγινε γνωστό πως οι συνδρομητές της θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εξής οφέλη:

Nintendo Entertainment SystemNintendo Switch Online: Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε μια συλλογή από ιστορικούς τίτλους του NES. Η υπηρεσία θα κάνει το ντεμπούτο της με 20 παιχνίδια, όπως τα The Legend of Zelda και Super Mario Bros. 3, ενώ περισσότεροι τίτλοι θα προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Online Play: Όντας συνδρομητής, κάποιος θα μπορεί να απολαμβάνει τα online χαρακτηριστικά διαφόρων παιχνιδιών, όπως τα Splatoon 2 και Mario Kart 8 Deluxe.Save Data Cloud Backup: Οι συνδρομητές του Switch Online θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα saves των παιχνιδιών τους στο cloud για ευκολότερη πρόσβαση και ασφάλεια.Nintendo Switch Online App: Η Smartphone εφαρμογή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της online εμπειρίας στα συμβατά παιχνίδια, με voice chat και άλλα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία της Nintendo για την χώρα μας, οι τιμές της υπηρεσίας στην Ελλάδα θα διαμορφώνονται ως εξής:

Ανεξάρτητες συνδρομές:

1 μήνας (30 μέρες): €3.993 μήνες (90 μέρες): €7.9912 μήνες (365 μέρες): €19.99

Οικογενειακή συνδρομή:

(12 μήνες/365 μέρες): €34.99

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συνδρομητική Online υπηρεσία του Switch πατώντας εδώ.

Πηγή: unboxholics.com

Keywords
Τυχαία Θέματα