Ανεβαίνει θεαματικά το κασέ των πιτσιρικάδων του Stranger Things

10:39 21/3/2018 - Πηγή: Balleto

Πόσο παχυλές είναι τελικά οι αμοιβές τους;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι πληρωμές των μελών του cast από την επιτυχημένη sci-fi σειρά των αδερφών Duffer, Stranger Things, ενισχύονται σημαντικά εν όψει και της 3ης σεζόν που είναι στα σκαριά.

Η αποδοχή που βρήκε η εν λόγω τηλεοπτική μυθοπλασία από το κοινό σε όλον τον κόσμο, δεν είναι καθόλου παράξενο το να οδηγεί σε επαναδιαπραγματεύσεις των αμοιβών των ηθοποιών παρά τα συμβόλαια

ορισμένης διάρκειας που έχουν υπογράψει με το δίκτυο. Το Netflix, λοιπόν, προβαίνει σε μισθολογικές αυξήσεις, όχι μονάχα στα ενήλικα μέλη του cast αλλά και στα ανήλικα.

Τα χρήματα λοιπόν, που θα λαμβάνουν στο εξής, οι δύο μεγάλοι χαρακτήρες της ιστορίας, η Winona Ryder (Joyce) και ο David Harbour (Jim Hopper), σκαρφαλώνουν πλέον στα $350.000 ανά επεισόδιο έναντι των $100.000 που εισέπρατταν όσον αφορά τους δύο πρώτους κύκλους.

Τα έσοδα της αγοροπαρέας που απαρτίζεται από τους: Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) και τον Noah Schnapp (Will) θα αγγίζουν τα $250.000 σε σύγκριση με τα $30.000 που έπαιρναν προηγουμένως. Οι Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) και ο Joe Keery (Steve), δηλαδή οι έφηβοι ήρωες της υπόθεσης ανά επεισόδιο θα αποκομίζουν πια ένα εισόδημα ύψους $150.000.

Εκείνη όμως που αναδείχθηκε μέσα από την ερμηνεία της στο Stranger Things, είναι οπωσδήποτε η μικρούλα Millie Bobby Brown που υποδύεται την Eleven, για την οποία αν και δεν αποκαλύφθηκε το ακριβές ποσό που θα της δίνεται από εδώ και πέρα, λέγεται ότι θα ξεπεράσει την αμοιβή των συνομήλικων συναδέλφων της, πλησιάζοντας αυτήν των φτασμένων ηθοποιών του cast.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, ότι οι παραπάνω θα έχουν και ποσοστό επί των κερδών που θα σημειώνονται από τις πωλήσεις διάφορων προϊόντων σχετικά με το franchise του σόου.

Τα γυρίσματα του Stranger Things 3 αναμένεται να αρχίσουν σύντομα, στις 23 Απριλίου του 2018, με την νέα σεζόν να αναπτύσσεται σε οκτώ επεισόδια συνολικά.

Πηγή: unboxholics.com

Keywords
Τυχαία Θέματα