Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο ιδανική για δίαιτα και άτομα με υψηλή χοληστερίνη

Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο

Mερίδες: 4

Θερμίδες: 253kcal/ μερίδα

Συστατικά1 μαρούλι1 ματσάκι ρόκα1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες1 φλ μαϊντανό ψιλοκομμένος1 ώριμο αβοκάντο2κ.σ. μαύρες σταφίδες ή κράνμπερις ή κράνα2κ.σ. ανάλατα αμύγδαλα ή φουντούκιαΓια τη βινεγκρέτ:2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί1 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι1 κ.σ. μέλι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι50 ml ελαιόλαδοΕκτέλεσηΒινεγκρέτ:Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο ξίδια, προσθέτουμε το μέλι, αλάτι
και πιπέρι και χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι.Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σταδιακά, χτυπώντας με το πιρούνι, μέχρι να φτιάξουμε μια δεμένη και λεία βινεγκρέτ.Σαλάτα:Σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα βάζουμε το μαρούλι, τη ρόκα, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.Προσθέτουμε τις σταφίδες ή τα κράνμπερι ή τα κράνα και τα αμύγδαλα ή τα φουντούκια και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Η κατανάλωση σαλάτας θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία. Αν, όμως, επιθυμείς να έχεις πιο άμεσο και ορατό αποτέλεσμα στο σώμα σου, ακολούθησε τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου διαιτολόγου.
Το doctoranytime σου προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείς το διαιτολόγο που θες και να εξασφαλίσεις ένα πρόγραμμα διατροφής φτιαγμένο αποκλειστικά για εσένα!

The post Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο ιδανική για δίαιτα και άτομα με υψηλή χοληστερίνη appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα