Lifting χωρίς νυστέρι και τομές

Γράφει η Παπαδαυίδ Ευαγγελία, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος και συνεργάτιδα του doctoranytime.gr

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στροφή του κόσμου προς μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης, με μικρό χρόνο αποθεραπείας και φυσικό αποτέλεσμα. Το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» προσφέρει άμεση και γρήγορη λύση στη χαλάρωση (προσώπου και σώματος) και κερδίζει καθημερινά έδαφος τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ανόρθωσης και σύσφιξης.

Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και

μετά την εφαρμογή της νέας μεθόδου μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδο για την αντιμετώπιση της απώλειας όγκου του προσώπου, αλλά και της χαλάρωσης του σώματος. Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό και η τοποθέτησή τους γίνεται με τη χρήση των ειδικών πολύ λεπτών βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη βαλμένα τα νήματα, αφού μια ώρα νωρίτερα έχει γίνει τοπικά χρήση αναισθητικής κρέμας. Το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» γίνεται για να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας και αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, με το «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» επιτυγχάνουμε:

Άμεση αντιμετώπιση χαλάρωσης χωρίς επέμβασηΑύξηση της σύνθεσης κολλαγόνουΣύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματοςΒελτίωση της ελαστικότητας και της δομής του δέρματοςΔημιουργία γωνιών και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπουΓλυπτική σώματος (σύσφιγξη & ανόρθωση κοιλιακής χώρας, βελτίωση περιγραμμάτων, ανόρθωση γλουτών-μηρών-στήθους, σύσφιξη σε χαλαρά μπράτσα κλπ).

Η νέα μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ προσώπου) στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς και στους βραχίονες. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 12 μέχρι 18 μήνες. Τα υλικά είναι εντελώς ακίνδυνα, βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα, απόλυτα αφομοιώσιμα από το δέρμα. Ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE), ενώ χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Αν θέλετε λοιπόν να νικήσετε το χρόνο με φυσικό τρόπο χωρίς χειρουργείο, χωρίς σημάδια και ουλές η πιο ασφαλής και καινοτόμος μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του σώματος χωρίς επέμβαση ακούει στο όνομα Νήματα. Χαρίστε λοιπόν σήμερα κιόλας στον εαυτό σας την εικόνα που σας αξίζει.

The post Lifting χωρίς νυστέρι και τομές appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα