Τσόχαρ: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη»

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο γενικός διευθυντής της Ριέκα, Βλάντιμιρ Τσόχαρ και εγκωμίασε τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, ενώ για την ομάδα του είπε πως αποτελεί τιμή για τους Κροάτες τα δυο ματς με τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στην κλήρωση. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει εδώ. Είναι μια ιστορική και γνωστή ομάδα ο Ολυμπιακός.

Αποτελεί τιμή για τη Ριέκα αυτό το ματς.

Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη ώρα και το τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είμαστε εδώ, για να χαρούμε την φετινή εμπειρία και αυτό το ταξίδι. Είμαστε μια παραδοσιακή ομάδα, έχουμε ιστορία, αλλά δεν είχαμε φτάσει τόσο ψηλά.

Χαιρόμαστε αυτό που συμβαίνει. Έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα με έμπειρους παίκτες, σε συνδυασμό με νέους. Θα παλέψουμε όσο μπορούμε και ελπίζουμε να μπορέσουμε να πετύχουμε στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και το γνωρίζουμε καλά. Σε μία διπλή αναμέτρηση όμως όλα μπορούν να συμβούν. Ό,τι και να γίνει, θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό μας ικανοποιεί".

The post Τσόχαρ: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα