Το συγκινητικό μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, βγάζοντας τις πάσες για τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Αιγύπτιος μέσος πρωταγωνίστησε τόσο με την απόδοσή του, όσο και με την ένταση που προκλήθηκε με την εξέδρα όπου κάθονταν φίλοι των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι έλεγαν συνθήματα εναντίον του και μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι του έβριζαν την οικογένεια.

Ένας

φίλος του Ολυμπιακού, μικρός σε ηλικία, έστειλε ένα απολογητικό μήνυμα μέσω direct message του instagram στον 24χρονο ποδοσφαιριστή για όσα άκουσε το βράδυ της Κυριακής από τους οπαδούς της ομάδας του. Μάλιστα, τον καλούσε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους καλύτερους παίκτες της Super League Σουρωτή.

Ο Ουάρντα το δημοσίευσε ως instagram story, χρησιμοποιώντας μόνο μία λέξη, με αρκετό νόημα: "Σεβασμός".

Το μήνυμα του φιλάθλου

"Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Λυπάμαι για τη Θύρα 7 χθες. Ήταν εκνευρισμένοι επειδή θα χάσουμε το πρωτάθλημα… Είσαι ένας ποιοτικός παίκτης για το πρωτάθλημά μας… Ελπίζουμε με τον πατέρα μου να σε δούμε στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Σε αγαπάμε, Ουάρντα".

Photo credits: Eurokinissi

The post Το συγκινητικό μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα