Σοβαρά επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια!

Λίγο μετά τις 20:45 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποχωρούν από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, αφού το ματς με τον Ολυμπιακό ματαιώθηκε μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία κάτω από το αριστερό μάτι, από αντικείμενο που δέχθηκε από την κερκίδα.

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ

άρχισαν να συγκεντρώνονται στον δρόμο έξω από τα αποδυτήρια, από όπου γίνεται η άφιξη και η αποχώρηση των ομάδων, περιμένοντας προφανώς την στιγμή που θα βγει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι και όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας θέλησαν να απομακρύνουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το σημείο, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν την έξοδο, τότε ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για αρκετή ώρα η αποστολή της ομάδας παρέμενε εγκλωβισμένη στα αποδυτήρια, αδυνατώντας να αποχωρήσει για το αεροδρόμιο και την επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας (23η αγ. 2018)

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καταγγελία Ολυμπιακού: "Πώς θα φύγετε από εδώ; Θα χορτάσετε πέτρες""Στο χάος το ΠΑΟΚΟλυμπιακός: Ο Όσκαρ Γκαρθία χτυπήθηκε"Από τον Βλάνταν Ίβιτς στον Όσκαρ ΓκαρθίαΜαρινάκης: "Καθίστε μέσα στα αποδυτήρια"Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!

The post Σοβαρά επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα