Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες έδειξαν διάθεση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε τα καλά, αλλά και τα άσχημα διαστήματα που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στα Τρίκαλα και δεν έκρυψε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League,

καθώς οι παίκτες του είχαν διάθεση.

"Kάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολυφωνία στην επίθεση. Παρότι ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια βάλαμε 98 πόντους. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο, είχαμε στιγμές που τρέξαμε στο γήπεδο όπως θέλαμε να τρέξουμε. Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες και καλές επιλογές. Στην άμυνα είχαμε και στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και στιγμές που είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Είναι λογικό όταν η διαφορά μεγαλώνει να χάνεις και λίγο την συγκέντρωσή σου. Τα Τρίκαλα ήταν αξιόμαχα. Στο τέλος του ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά αρκετά μεγάλη και από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε φυσιολογικά. Να σταθώ στα 22 επιθετικά ριμπάουντ και στις 32 ασίστ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την διάθεση των παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στα Τρίκαλα", δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

O Γιάνις Στρέλνιεκς από την πλευρά του, ανέφερε πως "δεν είναι εύκολο να παίζεις, όταν η αντίπαλη ομάδα έχει τόσο μικρό αριθμό παικτών και πολλά προβλήματα. Προσπαθήσαμε, αλλά ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Το ροτέισόν μας ήταν μεγαλύτερο, οι αντίπαλοι κουράστηκαν. Κρατάμε τη νίκη".

Σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Γιάνις Στρέλνιεκς είπε: "Η ΑΕΚ μάς έχει νικήσει ήδη μία φορά και σίγουρα δεν μας φοβάται Όσον αφορά εμάς είναι μια ευκαιρία να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

Τέλος ρωτήθηκε για το αν η άμυνα θα είναι το κλειδί: "Είναι η άμυνα σημαντική, αλλά θα πρέπει και να σκοράρουμε. Θεωρώ πως κλειδί θα είναι και τα ριμπάουντ, ειδικά τα επιθετικά. Γιατί όταν έχεις δεύτερες ευκαιρίες συνήθως η άμυνα του αντιπάλου καταρρέει".

The post Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες έδειξαν διάθεση» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα