Ρέτσος: «Δεν με επηρεάζουν αυτά που γράφονται»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τη Ριέκα με ανατροπή και πάει στη ρεβάνς με προβάδισμα. Ο νεαρός στόπερ των Πειραιωτών, Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε για την αναμέτρηση του Φαλήρου, αλλά και για το αν επηρεάζεται σχετικά με όσα γράφονται για τον ίδιο.

Είπε αρχικά: "Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα. Καταφέραμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη, την οποία αξίζαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, οι αντίπαλοι με ελάχιστες, προηγήθηκαν.

Τα καταφέραμε όμως, ήταν σημαντική και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο αντίπαλος, μας βοήθησε. Πιστεύαμε πάρα πολύ στην πρόκριση και εγώ και ο σύλλογος και όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πάμε εκεί μέσα, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε στην πρόκριση. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την Τρίτη να κάνουμε το βήμα για να περάσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει ο Ολυμπιακός".

Για το αν τον επηρεάζουν όσα γράφονται για τις ομάδες που τον θέλουν:

"Δεν με επηρεάζουν καθόλου, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό. Κοιτάζω να παίζω ποδόσφαιρο και δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο. Ανήκω στον Ολυμπιακό, θέλω να παίζω και κοιτάζω την πρόκριση και τίποτα άλλο".

ΜΠΕΝ: "ΝΙΩΘΩ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑ"

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν, είπε: "Θέλαμε να νικήσουμε, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζαμε μπροστά στον κόσμο μας και το θέλαμε πολύ. Νιώθω άτυχος που δεν κατάφερα να σκοράρω, , αλλά χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Πάμε στη Ριέκα να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ. Να πάμε εκεί, να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε".

ΟΦΟΕ: "ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ"

Ο Βέλγος χαφ ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ και την αίσθηση να σκοράρω μπροστά στους φιλάθλους μας. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για εμάς, το θέλαμε πάρα πολύ και μπόρεσα να το απολαύσω ιδιαιτέρως".

Για το αν η εικόνα της ομάδας, τούς κάνει να αισιοδοξούν για τη ρεβάνς:

"Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Το γνωρίζαμε και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί στη ρεβάνς για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

ΚΟΥΤΡΗΣ: "ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ"

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών δήλωσε: "Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει καμία τύχη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ο αντίπαλος κατάφερε με την πρώτη να σκοράρει, εμείς κάναμε 7-8 ευκαιρίες, αλλά δόξα τον Θεό τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό".

Για το τι έπαιξε ρόλο και ήρθε η ανατροπή:

"Το πιο σημαντικό ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό κάναμε και δικαία κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το 2-1:

"Μας δίνει μικρό πλεονέκτημα θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη να τελειώσουμε την δουλειά και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει".

ΚΑΠΙΝΟ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ"

Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών σχολίασε: "Δεν νομίζω πως η Ριέκα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Η Ριέκα στάθηκε τυχερή, εμείς άτυχοι και προηγήθηκαν. Μέχρι το 30′ θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ".

Για το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός:

"Είχαμε μια κακή στιγμή στην άμυνα, γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά σημασία έχει πως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη ρεβάνς:

"Αρχικά θα κοιτάξουμε τι θα κάνουμε με την Λάρισα και μετά για την Τρίτη και τη ρεβάνς".

Photo credits: Eurokinissi

The post Ρέτσος: «Δεν με επηρεάζουν αυτά που γράφονται» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα