Ο μάνατζερ του Βούκτσεβιτς στο Sport24.gr

Οι συζητήσεις που αφορούν τις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν είναι στο φόρτε τους, μια εξέλιξη φυσιολογική από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί ο Πέδρο Μαρτίνς και οι Πειραιώτες έχουν ξεμείνει από στόχους στα δύο τελευταία ματς της περιόδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη στο μυαλό του τις πρώτες κινήσεις που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι και μια από τις θέσεις που έχουν προτεραιότητα

ενίσχυσης είναι αυτή του κεντρικού μέσου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει σε εκτίμηση τον Νίκολα Βούκτσεβιτς, παίκτη που γνωρίζει καλά από την πορτογαλική λίγκα, ειδικά από τη στιγμή που ο Μαυροβούνιος διεθνής ξεχωρίζει με τη φανέλα της Μπράγκα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζερ του Βούκτσεβιτς, τουλάχιστον για την ώρα δεν τον έχει ενοχλήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Σάσα Σίμιτς, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα για τον 26χρονο χαφ.

"Έχουν γραφτεί πολλές ιστορίες σχετικά με τον Βούκτσεβιτς και ενδιαφερόμενους συλλόγους στο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά μέχρι στιγμής είναι μόνο… ιστορίες. Ούτε διαπραγματεύσεις, ούτε πολύ περισσότερο καμία συμφωνία δεν υπάρχει για μεταγραφή του Νίκολα σε κάποιο σύλλογο.

Αν θα ενδιαφερόταν ο πελάτης μου για την προοπτική του Ολυμπιακού; Πιστεύω σίγουρα πως θα ήταν ευτυχισμένος να μετακομίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Εξετάζοντας βέβαια την πρόταση και τους όρους, που θα χρειαζόταν να είναι επαρκείς και ικανοποιητικοί", υποστήριξε ο Σάσα Σίμιτς μιλώντας στο Sport24.gr.

Ο Βούκτσεβιτς είναι 26 φορές διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου και η περίπτωση του κάθε άλλο παρά εύκολη ή φτηνή μπορεί να θεωρηθεί.

Διακρίνεται για τις φυσικές του δυνάμεις, την ικανότητα του στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και την καλή επαφή του με τη μπάλα.

Ο 26χρονος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπράγκα το 2016 (η πορτογαλική ομάδα τον είχε αποκτήσει έναντι 125.000 ευρώ το 2013 από την Ποντγκόριτσα), σε μια συμφωνία που δεσμεύει τις δύο πλευρές μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Photo credits: Jens Dresling/Polfoto via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο… ψάξιμο ο Πέδρο Μαρτίνς Ελαμπντελαουί: "Απογοητευτική σεζόν αλλά είμαστε ακόμη Ολυμπιακός" "Πούκι για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό, όχι για Παναθηναϊκό" Επιβάλλεται το "λίφτινγκ" στους εξτρέμ του Ολυμπιακού!

The post Ο μάνατζερ του Βούκτσεβιτς στο Sport24.gr appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα