Ο Χάκετ συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΣΕΦ και θέλει σαν… τρελός να μείνει

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε και οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω του τραυματισμού του, συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ιταλός γκαρντ ανέβασε σχετικό VIDEO στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram,

ο οποίος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί του τον γυμναστή των "ερυθρολεύκων", Ανδρέα Γκατζούλη. Στόχος του Ντάνιελ Χάκετ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πιάνοντας και πάλι τα υψηλά στάνταρ απόδοσης του. Από τον επόμενο μήνα θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά, συμμετέχοντας στο "πέντε εναντίον πέντε".

Ο Ντάνιελ Χάκετ θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ιταλία, για να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά και για μιλήσει με τους ανθρώπους της εθνικής Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα, έχει να ασχοληθεί και με το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώθηκε.

Ο 30χρονος πλέι-μέικερ θέλει σαν… τρελός να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, κάτι που το έχει γνωστοποιήσει και στους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων". Ακόμη και το οικονομικό δεν φαίνεται να σταθεί εμπόδιο (το κασέ του έφτασε στα 850.000 δολάρια ετησίως), καθώς ο Ντάνιελ Χάκετ είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, τόσο γιατί βρίσκεται σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και επειδή του αρέσει το κλίμα στην ομάδα, έχοντας αγαπήσει ιδιαίτερα και την χώρα μας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, τον εμπιστεύεται, αλλά στον Ολυμπιακό είναι συγκρατημένοι με τον τραυματισμό του. Έχουν τους ενδοιασμούς τους για το αν θα καταφέρει ο Ντάνιελ Χάκετ να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φοβούνται μήπως η περίπτωση του εξελιχθεί σε νέο… Πάτρικ Γιανγκ.

Ready and hungry!! #6thmonth Time's up

A post shared by Daniel Lorenzo Hackett (@lorenzo23daniele) on Jun 13, 2017 at 6:42am PDT

The post Ο Χάκετ συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΣΕΦ και θέλει σαν… τρελός να μείνει appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα