Ο Μπεν «μαρτύρησε» πως μιλούσε με τον Ερυθρό Αστέρα από τον Νοέμβριο!

Το σίριαλ της πώλησης του Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα κράτησε για αρκετές εβδομάδες και δεν ήταν βέβαιο πως ο παίκτης θα αποχωρούσε τελικά για την Σερβία. Η πλευρά του Ολυμπιακού είχε καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση ανανέωσης στον 28χρονο επιθετικό, όμως ο παίκτης… τρέναρε τις εξελίξεις και δεν βιαζόταν να δώσει την τελική του απάντηση.

Στα μέσα Δεκεμβρίου άρχισε να γίνεται γνωστό το ενδιαφέρον του Ερυθρού

Αστέρα για τον Μπεν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βλέπουν το παζάρι που στήνεται και να τον θέτουν στο περιθώριο. Όλα αυτά αποτελούν ιστορία, καθώς ο Αφρικανός άσος ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Μπεν λίγο αργότερα ανέβασε ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα αποθέωσε εκείνον του Ερυθρού Αστέρα. Αυτή η… αποθέωση είναι που βγάζει και είδηση, αφού φαίνεται πως του… ξέφυγε πως το φλερτ με τους Σέρβους κρατά εδώ και τρεις+ μήνες!

"Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του Ολυμπιακού που με υποστήριξαν παρότι δεν παίζω πλέον για την ομάδα τους. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην καλύτερη ομάδα της Σερβίας με τους καλύτερους οπαδούς. Ανυπομονώ να ανταποδώσω στο γήπεδο την αγάπη που μου δείξατε περισσότερο από τρεις μήνες τώρα, αν και δεν ήμουν ακόμα ένας από εσάς. Τώρα είμαι".

Η τελευταία του ατάκα ίσως και να μαρτυρά το πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα, την ίδια ώρα που διαπραγματευόταν και με τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ

Πάντως το ποστάρισμα του Μπεν σχολίασαν και οι κομμένοι Στέφανος Καπίνο, Μεχντί Καρσελά όπως και οι Μανώλης Σιώπης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για τη συνεργασία μαζί του.

Γ.

The post Ο Μπεν «μαρτύρησε» πως μιλούσε με τον Ερυθρό Αστέρα από τον Νοέμβριο! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα