Μιραλάς: «Ήθελα σαν τρελός να γυρίσω!»

Ξεκάθαρη θέση για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον ίδιο, τον Ολυμπιακό και την Έβερτον πήρε από το Βέλγιο όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο 29χρονος άσος, όχι απλά επιβεβαίωσε τις διαδοχικές επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της επιστροφής του στον Πειραιά, αλλά ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε, ενώ έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα επιστροφής "αργά ή γρήγορα" στον Ολυμπιακό!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε, παρότι παραμένει παίκτης της Έβερτον, ότι η μεγάλη επιστροφή δεν έγινε με απόλυτη ευθύνη του αγγλικού συλλόγου που “μπλόκαρε” τη διαδικασία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε. Ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατό και ακόμα πιο πέρα. Αλλά η Έβερτον δεν ήθελε ούτε να ακούσει. Με μπλόκαραν! Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν επέστρεψα σπίτι μου.

Εύχομαι ότι θα τα καταφέρω πολύ σύντομα να γυρίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Για τα εκατοντάδες μηνύματα που μου έστειλαν. Και θέλω να ξέρουν ότι κι εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό όπως κι εκείνοι. Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσω κοντά τους…".

AP Photo/Clint Hughes

The post Μιραλάς: «Ήθελα σαν τρελός να γυρίσω!» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords