Λέει «όχι» σε Μίλαν, Λάτσιο και έρχεται Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες!

Μετά από οκτώ χρόνια στην Primera Division με την Βιγιαρεάλ και άλλα πέντε στην Serie A για λογαριασμό της Φιορεντίνα ο Γκονσάλο Ροντρίγκες ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες και σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα ο νέος προορισμός του θα είναι στην Ελλάδα και μάλιστα στον Ολυμπιακό.

"O Γκονσάλο Ροντρίγκες ένα βήμα από τον Ολυμπιακό καθώς είναι έτοιμος να πει ναι στην πρόταση των Ελλήνων. Ο λευκός καπνός αναμένεται να βγει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Calciomercato.com", η οποία μάλιστα δίνει και λεπτομέρειες για το επικείμενο deal μεταξύ του 33χρονου Αργεντινού σέντερ μπακ και των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Στο πιατο του παίκτη θα προσφερθεί ένα διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.300.000 ευρώ συν μπόνους. Υπάρχουν συνεχείς επαφές για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τις Μίλαν και Λάτσιο να βρίσκονται πλέον εκτός κούρσας".

Την ίδια στιγμή, στο δικό της ρεπορτάζ, η ιστοσελίδα "violanews" υποστηρίζει πως ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος, ζήτησε από τον μάνατζερ του Ροντρίγκες, Ραούλ Ιγκλέσιας, να περιμένει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη επειδή ο Ολυμπιακός θα πρέπει πρώτα να κλείσει τον νέο τεχνικό που αναμένεται να ανακοινωθεί 5 ή 6 Ιουνίου.

"Μετά την ανακοίνωση του προπονητή θα γίνει η τελική συνάντηση και η πλέον αποφασιστική, μεταξύ της ελληνικής ομάδας και του μάνατζερ του πρώην αρχηγού της Φιορεντίνα", σημειώνει με νόημα η ιταλική ιστοσελίδα.

Γκονσάλο Ροντρίγκες

#Lazio e #Milan beffate, #Gonzalo pronto a dire sì all’#Olympiacos [@86_longo] https://t.co/AcIiR8q7z6 pic.twitter.com/oSYUmOAfFc

— calciomercato.com (@cmdotcom) June 3, 2017


Gonzalo Rodriguez pronto a dire sì al biennale offerto dall’@olympiacos_org

— Daniele Longo (@86_longo) June 3, 2017

The post Λέει «όχι» σε Μίλαν, Λάτσιο και έρχεται Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα