Κ17: Λύνουν τις διαφορές τους στον «αιώνιο» τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό σε επίπεδο Κ17 έφτασε καθώς την Τετάρτη το βράδυ, στις 19:00 στο γήπεδο του Αγρινίου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δυο ομάδες μετά τις νίκες τους στους ημιτελικούς επί του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αντίστοιχα πήραν τη πρόκριση για το μεγάλο τελικό.

Παναθηναϊκός

και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά σε τελικό Εφήβων με τις δυο ομάδες να έχουν κερδίσει από έναν τρόπαιο η μία κόντρα στην άλλη.

Επίσης τη φετινή σεζόν οι δυο ομάδες που βρέθηκαν στον Α’ Όμιλο έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές με τα αποτελέσματα να είναι ισορροπημένα. Έχουν από μια νίκη ενώ ένα παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο. Για πρώτη φορά φέτος όμως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε ουδέτερο γήπεδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν στον σημερινό τελικό ως η ομάδα που έχει τις περισσότερες συμμετοχές (10) και τις περισσότερες κατακτήσεις (4) ενώ από την άλλη οι “πράσινοι” έχουν τέσσερις συμμετοχές και έχουν πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή μόλις μια φορά, τη σεζόν 2008-09.

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΚΟΜΠΛΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνιστικά οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του που αντικαταστάθηκαν στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Στα θετικά για το τριφύλλι πως εξέτισε την τιμωρία του ο Μπότσαρης που δεν έπαιξε στον ημιτελικό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός προπονήθηκε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και ο Τάσος Θέος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και δεν αποκλείεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί όπως γράψαμε ήδη δυο φορές ακόμα αντιμέτωπες σε τελικούς. Η πρώτη ήταν το 2008-09, στη πρώτη αντίστοιχη διοργάνωση που είχε διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Παναθηναϊκός μάλιστα είχε επικρατήσει με 3-0 και είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Η δεύτερη φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν στον τελικό του 2011 με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Λάρισα και τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 5-2 του Παναθηναϊκού και να παίρνει το τρόπαιο.

The post Κ17: Λύνουν τις διαφορές τους στον «αιώνιο» τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα