Η τυφλή εμπιστοσύνη Μαρινάκη στον γιατρό Θέο

Όταν τον Ιούνιο του 2011 στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Τζουρούδη και να έρθουν σε συμφωνία με το “Metropolitan”, ήξεραν εξ αρχής ότι θα είχαν ήσυχο το κεφάλι τους με τον ορθοπεδικό Χρήστο Θέο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την τύχη να διαθέτουν στο “ρόστερ” τους έναν άνθρωπο που είναι της λεπτομέρειας. Το σημαντικό για τον ίδιο είναι ότι κάθε χρόνο πηγαίνει κια παρακολουθεί σεμινάρια (π.χ. για

την γρήγορη αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών) και συναναστρέφεται με τους γιατρούς κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν, της Γιουβέντους και πολλών ακόμα ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρινάκης και ο Βρέντζος τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Παίκτες που γυρίζουν από σοβαρούς τραυματισμούς να παίζουν μπάλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παίκτες που πήγαν σε άλλους γιατρούς, να χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο να συνέλθουν.

Τα λέμε όλα αυτά με αφορμή την έκθεση που έδωσε ο Θέος για τον Μποκανί που είχε ένα τεράστιο "απαγορευτικό"! Εντοπίστηκε σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο, αλλά και στο γόνατο. Ο γιατρός του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα καλό όνομα, είπε στη διοίκηση ότι "θα έχουμε προβλήματα μέσα στη σεζόν".

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν ο Μαρινάκης τον "έκοψε", έπειτα από εισήγηση βεβαίως του γιατρού, ο οποίος κατέβηκε άρον-άρον από το Ζέεφελντ για να είναι παρών στις εξετάσεις του Αφρικανού. Δεν είχε ξανασυμβεί στα χρονικά να φύγει ο γιατρός μεσούσης της προετοιμασίας για την Αθήνα. Προφανώς είχε ήδη ενημερωθεί ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά.

Και στο παρελθόν πάντως είχε λειτουργήσει αναλόγως με τον Κανού. Όταν το καλοκαίρι του 2012 ο Ολυμπιακός είχε φέρει στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, ο Θέος διαπίστωσε ένα σωρό προβλήματα στα πόδια του, με αποτέλεσμα να τον "κόψει".

Ο Κανού έμεινε στη Σταντάρ, έπαιξε 28 ματς αφήνοντας υπόνοιες ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό ιατρικό, αλλά από το καλοκαίρι του 2014 και μετά έβγαζε τον έναν τραυματισμό πίσω από τον άλλον. Τώρα, βολοδέρνει στα γήπεδα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Βιτόρια.

Ο Θέος είναι από το 2011 στους Πειραιώτες και από τότε έχουν αλλάξει πολλοί φυσιοθεραπευτές και μασέρ. Μόνο δύο έχουν μείνει στο πλευρό του τόσα χρόνια. Ο ένας είναι ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης και ο μασέρ Άρης Χελιουδάκης. Στο φετινό ιατρικό επιτελείο είναι και οι Παναγιώτης Σιβίλιας, Θωμάς Θωμάς και Τάσος Πλιάγκας. Μαζί τους φυσικά η επί χρόνια διατροφολόγος Μαρία Λυκομήτρου. Το ιατρικό τιμ αποτελείται επτά άτομα που ακόμα και στην άδεια που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, είναι μονίμως σταντ μπάι.

The post Η τυφλή εμπιστοσύνη Μαρινάκη στον γιατρό Θέο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα