Η οικογένεια πίσω από τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Εκτός από τους 53 ποδοσφαιριστές στα Χάνια είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης και δεκατετραμελές επιτελείο.

Στην προετοιμασία των ομάδων Κ-20 και Κ-17 στα Χάνια του Πηλίου δεν βρίσκονται μόνο οι 53 ποδοσφαιριστές. Πίσω από τους ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα δυνατό επιτελείο που με τα χρόνια έχει γίνει μια πολύ δεμένη οικογένεια.

Στο Πήλιο είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο Γενικός Αρχηγός της

Κ-20, Αριέλ Ιμπαγάσα, οι προπονητές, Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Θέος και προπονητές τερματοφυλάκων, Χρήστος Θεοδώρου και Μάκης Βενιαμίν.

Οι γυμναστές, Θανάσης Ρωσίδης και Βαγγέλης Κουτσογιάννης είναι για ακόμη μια χρονιά στα Χάνια, ενώ μαζί τους είναι και ο γιατρός της Ακαδημίας, Αλέξανδρος Κοϊνης και οι φυσιοθεραπευτές, Ανδρέας Περιμένης και Αλέξης Καπετανάκης.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας, Γιάννης Ζαρώτης, έχει ανέβει στο Πήλιο για να μιλήσει μ’ όλα τα παιδιά και τους προπονητές, ενώ στην προετοιμασία είναι η κα Κατερίνα Φαλίδα, που είναι αναλύτρια αγώνων της Ακαδημίας και ο φροντιστής, Τάκης Μητροφάνης.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει να εκπαιδεύει και να επιμορφώνει συνεχώς το προσωπικό της Ακαδημίας, έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν άρτια εκπαίδευση και παροχές υψηλού επιπέδου.

Νέα φιλικά παιχνίδια για την Κ-20

Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού. Η ομάδα μας μετά από το φιλικό της 12ης Αυγούστου με τα Φάρσαλα επιστρέφει στις 13/8 στην Αθήνα και στις 19-20 θα παίξει άλλα δυο παιχνίδια πριν από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Super League K-20 στις 26-27/8 με την Λαμία.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θ’ αντιμετωπίσει το Σάββατο 19/8 την ομάδα Νέων του Λεβαδειακό και την επόμενη ημέρα την Κ-20 του Ατρόμητου Αθηνών. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

The post Η οικογένεια πίσω από τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα