Γλιτώνουν την ταλαιπωρία οι φίλοι του Ολυμπιακού, κανονικά λειτουργεί ο ηλεκτρικός

Γλίτωσαν την ταλαιπωρία οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για σήμερα Τρίτη (12/9) στον ΗΣΑΠ, από τις 21:00 έως την λήξη της βάρδιας.

Το σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να αναστείλει τις στάσεις εργασίας

"μετά την έμπρακτη βούληση της διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο" για τα αιτήματα που έχουν θέσει.

"Στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τον ηλεκτρικό για την μετακίνηση τους από και προς το Φάληρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (21:45 η σέντρα του ματς).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Photo Quiz: Βρες τον σκόρερ του Ολυμπιακού στις εντός έδρας πρεμιέρες Θρίαμβοι, ματσάρες και εφιάλτες σε εντός έδρας πρεμιέρες Ο Χάσι κρύβεται, μάλλον με Ομάρ – Φιγκέιρας στα δύο άκρα Πρεμιέρα και στο UEFA Youth League για τον Ολυμπιακό

The post Γλιτώνουν την ταλαιπωρία οι φίλοι του Ολυμπιακού, κανονικά λειτουργεί ο ηλεκτρικός appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα