Ένταση Σάρας – Τόμιτς και ειρωνίες Σπανούλη

Το Game 4 είχε κριθεί. Η Ζάλγκιρις είχε «καθαρίσει» το ματς, όμως ο Ολυμπιακός πάλευε, ήλπιζε στο θαύμα. Δύο αποφάσεις των διαιτητών, όμως, γέμισαν το παρκέ με νεύρα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Αφού ο Σπανούλης σκόραρε ένα παλικαρίσιο δίποντο, ζήτησε φάουλ και συμπληρωματική βολή. Δεν την πήρε και κάπως έτσι προέκυψε μια ένταση ανάμεσα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (που λέγεται πως ζήτησε timeout, αλλά τελικά δεν

το πήρε) και τον Μίλαν Τόμιτς. Οι δύο άνδρες άνοιξαν διάλογο, οι διαιτητές τους χρέωσαν με τεχνικές ποινές και το ματς συνεχίστηκε. Μέχρι Σάρας και Τόμιτς να δώσουν στο φινάλε εκατέρωθεν εξηγήσεις και να αγκαλιαστούν για να τελειώσει εκεί αυτή η μίνι ένταση.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Παπανικολάου χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ πριν η μπάλα μπει στο παρκέ, με αποτέλεσμα να »εκραγεί» και να δεχθεί και τεχνική ποινή που τον έστειλε στον οριστικά πάγκο. Ο Σπανούλης κρατούσε το κεφάλι του, ειρωνεύθηκε μάλιστα τους διαιτητές λέγοντάς τους "μπράβο, μπράβο…" και τα τελευταία δευτερόλεπτα απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

The post Ένταση Σάρας – Τόμιτς και ειρωνίες Σπανούλη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα