Ενσωματώνονται οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Τόσο η ελληνική ομάδα, όσο και εκείνη της Λετονίας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Eurobasket 2017 και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος, έφερε τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, στις

7 Οκτωβρίου, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και οι Πειραιώτες οφείλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης, θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων", μπαίνοντας στο πρόγραμμα από την Παρασκευή (15/9). Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς, θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ την Δευτέρα (18/9). Οι συγκεκριμένοι παίκτες, πήραν παραπάνω μέρες άδειας και ξεκούρασης, καθώς είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο Eurobasket.

Όπως έχουμε αναφέρει, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει έναν βασικό γηγενή κορμό, ο οποίος διαθέτει χημεία και ομοιογένεια, αλλά φέτος στο ρόστερ άλλαξαν σχεδόν όλοι οι ξένοι παίκτες, με εξαίρεση τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και το ζητούμενο είναι να "δέσουν" οι Έλληνες με τους ξένους και σε αυτό θα χρειαστεί χρόνος και παιχνίδια. Το θετικό είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι (με εξαίρεση τον Χόλις Τόμπσον) διαθέτουν εμπειρία και παραστάσεις σε επίπεδο EuroLeague, γεγονός που θα βοηθήσει στην προσαρμογή τους.

The post Ενσωματώνονται οι διεθνείς του Ολυμπιακού appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα