«Έκοψε» Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Κασάμι ο Χάσι

Χωρίς Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Κασάμι, Βιάνα, Βέργο και Ντα Κόστα αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Γκενκ του Βελγίου. Ο Μπέσνικ Χάσι συμπεριέλαβε 26 παίκτες στα πλάνα του, έκοψε τους πέντε προαναφερθέντες, οι οποίοι βρίσκονται πλέον και επίσημα σε αναζήτηση ομάδας, ενώ άφησε στην Αθήνα και τους πιτσιρικάδες Τόλι, Βρουσάι και Ντουμάνη που είχαν πάρει μέρος

στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Αντίθετα, θα έχει μαζί του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αποφάσισε να δώσει ευκαιρία στους Πάρντο, Μπεν, αλλά και στους Σιώπη, Ζντιέλαρ, παρότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για απόκτηση ενός ή δύο ακόμη χαφ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιαννιώτας κόβεται για τρίτη φορά από ισάριθμό κόουτς του Ολυμπιακού (Σίλβα, Βίκτορ, Χάσι), ενώ και ο Ρισβάνης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο επίσης δεν κέρδισε την… ασυλία!

Το ό,τι έμεινε εκτός και ο Νίκος Βέργος ενισχύει το σενάριο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Εμενίκε, Ανσαριφάρντ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανάφερε τα εξής:

Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Γκενκ του Βελγίου, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικοί απόντες, από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ήταν οι Φιγκέιρας (σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), οι οποίοι προληπτικά έμειναν εκτός και έκαναν ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Αναλυτικά τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Photo Credits: Eurokinissi

The post «Έκοψε» Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Κασάμι ο Χάσι appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα