Δεν ήθελε ο Μπάρκας να γίνει καταγγελία στον Μιραλάς

Όπως είχε δείξει η κάμερα του OTE TV στη μετάδοση της ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚΟλυμπιακός, ο Κέβιν Μιραλάς έφτυσε τον Βασίλη Μπάρκα, στην φάση πριν την εκτέλεση του κόρνερ, στο οποίο με κεφαλιά ο Ταχτσίδης μείωσε για τους «ερυθρόλευκους» σε 2-1.

Η

ενέργεια αυτή του Βέλγου δεν έγινε αντιληπτή από τον ρέφερι Κομίνη και τον βοηθό του και δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Αν γινόταν κλήση στον Μιραλάς, θα ήταν λόγω "υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- σε αντίπαλο παίκτη", όπου ο πειθαρχικός κώδικας ορίζει ποινή δύο αγώνων.

Η ΑΕΚ δεν θέλησε να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, με τον Έλληνα γκολκίπερ να ερωτάται πάντως από την ομάδα για το αν θέλει να υπάρξει καταγγελία στον Βέλγο επιθετικό και εκείνος σύμφωνα με τη "Live Sport" απάντησε αρνητικά.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους ανθρώπους της ομάδας του "σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφός μου, εντάξει, ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή".

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Ο Μιραλάς φτύνει τον Μπάρκα

The post Δεν ήθελε ο Μπάρκας να γίνει καταγγελία στον Μιραλάς appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα