Μπόγρης: «Σε αυτά τα ματς παίζεις και με ένα πόδι»

Τρομερά χαρούμενος για όσα έζησε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του και το γεγονός ότι τον άφησε στην άκρη για να καλύψει όσο μπορεί την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Έλληνας ψηλός έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου, αρχικά αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του, τελικά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε επτά λεπτά στο Game

2 με την Ζάλγκιρις Κάουνας για να γνωρίσει την αποθέωση και να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Πειραιά.

"Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η νίκη ήταν μονόδρομος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και την μαγευτική ατμόσφαιρα. Με πάγους χωρίς πάγους, με ενέσεις χωρίς ενέσεις, πρέπει να τα καταθέσουμε όλα. Μαζευτήκαμε στις 18 Αυγούστου και όλα κρίνονται σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Ο στόχος άλλωστε είχε μπει από την προηγούμενη χρονιά, όταν ανακοινώθηκε ο προορισμός" είπε ο Μπόγρης στην κάμερα των καναλιών Novasports.

"Θα πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε μια πρόκριση που μας αξίζει. Η ομάδα έχει τρομερό κλίμα, όλοι θα έκαναν ένα βήμα μπροστά, ο ένας παίζει για τον άλλο και σήμερα το αποδείξαμε και με το παραπάνω. Κάπου είχαμε χάσει τον δρόμο μας, όμως ο Βασίλης μας ξαναέβαλε στον σωστό δρόμο. Όταν σηκώνεσαι σε τέτοια ματς για να μπεις στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνεις πόνους, παίζεις και με το ένα πόδι. Είμαι χαρούμενος που πήραμε την νίκη. Από τη στιγμή που είδα ότι μπορούσα να βοηθήσω, εύχομαι να το έκανα σήμερα, ήταν σημαντικό να το κάνω" πρόσθεσε ο Έλληνας center.

The post Μπόγρης: «Σε αυτά τα ματς παίζεις και με ένα πόδι» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα