Από βδομάδα οι εξελίξεις για Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό

Θα τρέξουν οι εξελίξεις για τον Ολυμπιακό από την Δευτέρα (28/5). Οι Μολέντο, Φαμπρίτσιο, Ντέιβερσον, Πεδρόσα είναι ορισμένες από τις περιπτώσεις που “δουλεύουν” οι Πειραιώτες. Δεν είναι όμως οι μοναδικές…

Υπάρχει και η υπόθεση του Γιάννη Φετφατζίδη που ακόμη είναι στον αέρα. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θέλει να ξαναφορέσει τα κόκκινα.

Ο Ολυμπιακός,

λοιπόν, έχει κάνει την κίνησή του, του έδειξε ότι δεν είναι αρνητικός στο να τον εντάξει στο δυναμικό του, όμως, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Αυτή τη στιγμή, αν μπαίναμε στη διαδικασία πιθανοτήτων, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν και υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο…

Από Δευτέρα (28/5) πάντως, αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα καλά, με τον Φέτφα να θέλει να ξαναπεράσει την πύλη του Ρέντη, τον Ολυμπιακό να δείχνει “ζεστός” (με τα δικά του βέβαια οικονομικά “θέλω”) και την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να είναι σε ρόλο παρατηρητή.

AP Photo/Tano Pecoraro

The post Από βδομάδα οι εξελίξεις για Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα