Αγωνία στο ΣΕΦ για το γόνατο του Μιλουτίνοφ!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς στο όγδοο λεπτό του Game 1 της σειράς με την Ζάλγκιρις Κάουνας, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βγήκε από το ματς, κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του και έδειξε να πονά στο γόνατο. Το ιατρικό team έπεσε αμέσως στον Σέρβο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια ώστε να γίνουν εκεί οι απαραίτητες

εξετάσεις.

Σε οκτώ λεπτά ο Μιλουτίνοφ είχε προλάβει να σκοράρει 4 πόντους, να μαζέψει 6 ριμπάουντ και να δώσει μία ασίστ. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν τον αντικατέστησε, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης είχε χάσει για πρώτη φορά μετά από 867 μέρες την θέση του στην αρχική πεντάδα εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες. Το Sport24.gr βρίσκεται στο ΣΕΦ, παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

UPDATE: Ο Μιλουτίνοφ γύρισε στον πάγκο του Ολυμπιακού 8:49 πριν το ημίχρονο, με τους δύο γιατρούς να του δίνουν με… γλαφυρό τρόπο κάποιες εξηγήσεις. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο δεξί γόνατο, στο οποίο του τοποθετήθηκε πάγος.

The post Αγωνία στο ΣΕΦ για το γόνατο του Μιλουτίνοφ! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα