Mε Μίλιτς, Ομάρ και Σιώπη στην αποστολή ο Ολυμπιακός

Πέντε είναι οι απόντες από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη (2/8, 21.45). Οι δύο απουσίες ήταν γνωστές, καθώς ο Μποτία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Ανδρούτσος μετά από δέκα μέρες έκανε την Τρίτη (1/8) την πρώτη του προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος.

Οι άλλοι δύο είναι ο Μανθάτης και ο Μάρτινς για λόγους τακτικής, αλλά και ο Σισέ που από την Δευτέρα (31/7) ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Στα

ευχάριστα για τον Χάσι το γεγονός ότι ο Ελαμπντελαουί ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση, ωστόσο, ο Φιγκέιρας είναι αυτός που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Όλα καλά και με τον Σιώπη που προπονήθηκε και μένει να φανεί τελικά ποιον θα επιλέξει για την ενδεκάδα ανάμεσα στον 23χρονο αμυντικό χαφ και τον Βούκοβιτς.

Τέλος, «ντεμπούτο» κάνει στην αποστολή (έστω και στην 21άδα) ο Χρβόγιε Μίλιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Επισημαίνεται ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν είχε δηλωθεί από τον Ολυμπιακό στη λίστα της UEFA για τα δτο ματς εναντίον της Παρτίζαν.

The post Mε Μίλιτς, Ομάρ και Σιώπη στην αποστολή ο Ολυμπιακός appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα