Ξανά στην εντατική ο Πελέ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Πελέ, μπήκε ξανά σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο, όπως ανέφερε η ESPN Brasil την Παρασκευή (17 Σεπτεμβρίου), σε μια προφανή επιδείνωση της υγείας του αφού είχε εξέλθει από τη μονάδα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Το ESPN Brasil ανέφερε ότι ο Πελέ, 80 ετών, και τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου

Κυπέλλου με την ”σελεσάο”, εισήχθη ξανά στη ΜΕΘ λόγω γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Του είχε αφαιρεθεί όγκος του παχέος εντέρου αυτόν τον μήνα και είχε πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ την περασμένη Τρίτη.

Αφού αποχώρησε από τη ΜΕΘ, ο ”Βασιλιάς του ποδοσφαίρου” σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του στο Instagram, ανέφερε πως ήταν έτοιμος να παίξει για «90 λεπτά, συν τον έξτρα χρόνο».

Ο Πελέ υποφέρει από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη περιοριστεί πριν από την πανδημία της COVID-19 και έκτοτε έχει κάνει λίγες βόλτες έξω από το σπίτι του κοντά στο Santos.

Πηγή: Reuters

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ Πελέ βγήκε από την εντατικήΣε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το έντερο υποβλήθηκε ο ΠελέΟ Πελέ βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και έξι ημέρες
Keywords
Τυχαία Θέματα