Βραβεία Γκράμι: Οι σταρ της μουσικής που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy μας χάρισε αρκετές αξέχαστες στιγμές. Εκτός, όμως, από την σκηνή του Staples Center στο Λος Αντζελες, θέαμα υπήρχε και στο κόκκινο χαλί, με τους καλλιτέχνες να είναι τόσο λαμπεροί όσο αρμόζει στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Από την 17χρονη Μπίλι Αιλις- που «σάρωσε» τα βραβεία- μέχρι την ράπερ Lizzo που έχει στρέψει όλα τα βλέμματα της hip hop σκηνής πάνω της, τα outfit είχαν ποικιλία σε χρώματα και σχέδια.

HΑριάνα Γράντε φαίνεται πως θεώρησε... βαρετό να εμφανιστεί

με μια μόνο τουαλέτα και άλλαξε δύο outfit πριν καν ξεκινήσει το show. ΗΛάνα Ντελ Ρέι υποστηρίζει ότι αγόρασε το δικό της φόρεμα από το εμπορικό κέντρο. H Ντούα Λίπα μας θύμισε έντονα τα 90s με το ρετρό της look.

Δείτε τι φόρεσαν οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο κόκκινο χαλί:

Μπίλι ΑιλιςΑριάνα ΓκράντεΓόουεν Στεφάνι και Μπλέικ ΣέλτονJonas BrothersCardi B και Offset LizzoRosalia Λιλ Νας και Μπίλι Ρέι ΣάιρουςΛάνα Ντελ Ρέι και Σιν ΛάρκινΚαμίλα ΚαμπέγιοIggy Pop και Μάτζι ΡόντζερςΑλεσάντρα ΑμπρόσιοKeyshia Ka’Oir και Gucci ManeΜπίλι ΠόρτερH.E.RΝτούα Λίπα και Ανγουάρ Χαντίντ.Saweetie και QuavoFKA TwigsTyler The CreatorΚρις Μπράουν και ΡόγιαλτιΠριγιάνκα Τσόπρα και Νικ ΤζόναςΟζι Οσμπουρν και Κέλι Οσμπουρν

Πηγές: Billboard, ET online

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Γκράμι: Η Μπίλι Αιλις, μεγάλη νικήτρια των βραβείων - Φόρος τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ Ο Τζόνι Ντεπ ξανά με τους Aerosmith που γιορτάζουν 50 χρόνια στη μουσική Ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της Ειμι Γουάινχαουζ θα εκτεθούν στο μουσείο Γκράμι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραβεία Γκράμι,vraveia gkrami