Τραγικός θάνατος ποδηλάτισσας που έπεσε στο κενό από κινητή γέφυρα

Οι αρχές στο Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα ερευνούν τον θάνατο μιας ποδηλάτισσας που σκοτώθηκε όταν επιχείρησε να διασχίσει μια κινητή γέφυρα, χωρίς να συνειδητοποιήσει πως άνοιγε. 

Το θύμα εθεάθη να περπατά σπρώχνοντας το ποδήλατό της στο πεζοδρόμιο της γέφυρας Ρόγιαλ Παρκ Μπριτζ, που συνδέει το Παλμ Μπιτς με το Γουέστ Παλμ Μπιτς στη 13:00 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. 

Η γυναίκα βρισκόταν μόλις τρία μέτρα από την άκρη του κινούμενου τμήματος της γέφυρας, όταν αυτό άρχισε να υψώνεται, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο

της αστυνομίας του ουέστ Παλμ Μπιτς, Μάικ Τζάγκλες.

Ένας περαστικός σκέιτερ, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα από το θύμα, προσπάθησε να την πιάσει καθώς εκείνη πάσχιζε να κρατηθεί από το κάγκελο. Η γέφυρα ολοένα σηκωνόταν, η γυναίκα δεν άντεξε κι όταν άφησε τελικά το κάγκελο έπεσε από ύψος πολλών μέτρων στο τσιμέντο και βρήκε τραγικό θάνατο. 

Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, η αστυνομία δεν έχει ακόμη καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα. «Δεν έχουμε στοιχεία ταυτότητας της», είπε ο Τζάγκλες.

Οι επιθεωρητές ερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες άνοιξε η γέφυρα παρουσία πεζών, και κατά πόσο παραβιάστηκαν πρωτόκολλα ασφαλείας. 

«Υπάρχουν προειδοποιητικά μηνύματα και ασφαλιστικές δικλείδες, με πολλαπλά στάδια και επίπεδα ώστε να διασφαλίζεται πως δεν περνούν αυτοκίνητα ή άνθρωποι από τη γέφυρα όταν σηκώνεται» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μάικ Ζάκλς. «Στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζεται αν ακολουθήθηκε η διαδικασία ή αν αυτή η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα αφότου έπεσαν οι πινακίδες».

Η γέφυρα παρέμεινε κλειστή για σχεδόν έξι ώρες την Κυριακή, όσο οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους στο σημείο του δυστυχήματος. Δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί,

Πηγή: CNN

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγικός,tragikos