Τουρκία: Πέταξε την παντόφλα στο γιο της και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη. Αμετανόητη η μάνα

Μια 62χρονη μητέρα στην Τουρκία κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο έως πέντε ετών γιατί πέταξε μια παντόφλα στο γιο της, ο οποίος ήταν και αυτός που την κατήγγειλε.

Ο 38χρονος Hasan Guzel, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Ντενιζλί, όπως μεταδίδει η Hurriet Daily News και κατήγγειλε τη μητέρα του, την Senay Guzel, ότι του πέταξε την παντόφλα.

Στη
συνέχεια η 68χρονη γυναίκα κλήθηκε στο τμήμα για να καταθέσει και παραδέχθηκε ότι πράγματι πέταξε μια λαστιχένια παντόφλα στο παιδί της. Έπειτα από αυτό ο αρμόδιος αστυνομικός της άσκησε την κατηγορία για προμελετημένη απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Οι δικηγόροι της γυναίκας φοβούνται ότι η πελάτης θα καταδικασθεί και η απόφαση θα αποτελέσει δεδικασμένο.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Μαΐου όταν μητέρα και γιος, οι οποίοι ζουν μαζί στο ίδιο διαμέρισμα αλλά σε διαφορετικό όροφο, διαπληκτίστηκαν καθώς είχαν οικογενειακές προστριβές και όταν αυτός της φώναξε τότε του πέταξε τη λαστιχένια σαγιονάρα χωρίς όμως να τον πετύχει.

Ο γιος έτρεξε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν την παντόφλα ως όπλο.

«Του πέταξα την παντόφλα επειδή με πρόσβαλε. Ούτε καν τον πέτυχα. Εάν ήξερα ότι οι παντόφλες είναι όπλα δεν θα του την πετούσα. Αλλά ακόμη και εάν τον πετύχαινε τι θα συνέβαινε; Δεν υπήρχε περίπτωση να τραυματιστεί. Υπάρχει καμία μητέρα που δεν πετάει την παντόφλα στο γιο της όταν είναι θυμωμένη;» διερωτήθηκε η Senay Guzel.

Mother faces five years in prison for throwing slipper at son https://t.co/48p4raoHeN pic.twitter.com/v6jZ5j3c2b

— Hürriyet Daily News (@HDNER) November 7, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα