Τόσκας για τον φράχτη στον Έβρο: «Δεν μπορεί να γκρεμιστεί»

Μήνυμα υπέρ του φράχτη στον Έβρο στέλνει με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Βήμα Fm» δήλωσε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γκρεμιστεί και πως σίγουρα ο φράχτης στον Έβρο δεν μπορεί να συγκριθεί με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη.

«Μιλάμε για ένα φράχτη – για όσους δεν έχουν εικόνα της περιοχής – 12 χιλιομέτρων, που φράζει τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, στην περιοχή του Έβρου.
Εκεί δεν είναι ποτάμι. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμα, αλλά δεν υπάρχει και κανένα ζήτημα. Ούτε εμποδίζει, ούτε στέλνει ο φράχτης τους πρόσφυγες στα νησιά. Είναι μια θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική. Ούτε μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη. Γιατί αυτή η εξίσωση είναι και άδικη, όπως έχω δηλώσει και εκ του πονηρού», δήλωσε ο κ. Τόσκας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα