Το τελευταίο «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Πλήθος κόσμου και συγκίνηση

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είπαν το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, φίλοι, συνεργάτες και συνοδοιπόροι -στη ζωή και στη μουσική- του τραγουδοποιού που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια τα ξημερώματα της περασμένη Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών. Νωρίτερα η σορός του είχε μεταφερθεί στην εκκλησία του Κοιμητηρίου με τη σύζυγο και την 25χρονη μοναχοκόρη του, Μαρία - Κλάρα, να βρίσκονται εκεί από νωρίς.

Παρών και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του Μαρέβα, όπως επίσης τα στελέχη του ΚΚΕ

Σπύρος Χαλβατζής και Νίκος Σοφιανός.

Τον Λαυρέντη αποχαιρέτησαν μεταξύ άλλων, ο Θάνος Μικρούτσικος με τη σύζυγο του Μαρία Παπαγιάννη και την κόρη τους Αλεξάνδρα, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Μίνως Μάτσας, η Γιώτα Νέγκα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μπάμπης Στόκας, η Μελίνα Ασλανίδου, η Βάσια Τριφύλλη, η Κατερίνα Κούκα.

Ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, που έμελλε να είναι ο τελευταίος που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Λαυρέντη -το τελευταίο τους live ήταν στον Βόλο, δύο ημέρες προτού φύγει από τη ζωή- αλλά και ο γιατρός του Μαχαιρίτσα (ο οποίος αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια προβλήματα με την καρδιά του), συγκλόνισαν με τα λόγια του αποχαιρετισμού.

Η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδοποιού είχε ζητήσει αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ.... Ο κόσμος της πολιτικής και του πολιτισμού αποχαιρετά τον Μαχαιρίτσα Για τον Λαυρέντη Δέκα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας
Keywords
Τυχαία Θέματα