Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι δόθηκε στη δημοσιότητα η δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ.

A message from Her Majesty The Queen following the attack in Manchester yesterday. https://t.co/CuaaPmRM1D

— The Royal
Family (@RoyalFamily) May 23, 2017

«Όλο το έθνος έχει σοκαριστεί από τον θάνατο και τον τραυματισμό τόσων πολλών ανθρώπων, χθες το βράδυ στο Μάντσεστερ. Ενήλικες και παιδιά που απλά απολάμβαναν μια συναυλία.

Ξέρω πως μιλώ εκ μέρους όλων, όταν εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου προς όσους έχουν επηρεαστεί από αυτό το φοβερό γεγονός και κυρίως προς τις οικογένειες και τους φίλους εκείνων που πέθαναν ή τραυματίστηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που ανταποκρίθηκαν με τόσο επαγγελματισμό.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που αντέδρασαν οι πολίτες στο Μάντσεστερ. Με ανθρωπιά και συμπόνια απέναντι σε αυτή την πράξη βαρβαρότητας».

Διαβάστε επίσης: «Αυτά δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμάς...Έτσι;». Πρώτες σκέψεις την ώρα της έκρηξης και περιγραφές ανθρώπων που βρίσκονταν στο Manchester Arena την ώρα της επίθεσης

Οι αγνοούμενοι της επίθεσης στο Μάντσεστερ - Ανάμεσά τους μια οχτάχρονη με ελληνικό επίθετο

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα