Το κινεζικό «House of Cards» έρχεται σύντομα στην μικρή οθόνη

Μετά τα τραγούδια που εξυμνούν τον πρόεδρο Σι Τσινπίνγκ, η Κίνα ετοιμάζει σειρά που στόχο έχει να υπερτονίσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταπατήσει την διαφθορά.

Το «Στο Όνομα του Λαού» αποτελείται από 42 επεισόδια και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Hou Liangping, ενός κυβερνητικού ερευνητή που ταξιδεύει μέχρι την επαρχία Bianxi για να διερευνήσει μια υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Στόχος είναι να προβληθεί ο «πόλεμος» του Τσινπίνγκ ενάντια στην διαφθορά και για πρώτη φορά στην ιστορία της κινεζικής τηλεόρασης, ένας από τους
αντι-ήρωες είναι μέλος της κυβέρνησης. Ο άνδρας αυτό θα είναι στην ουσία ο “μεγάλος κακός” και δεν θα κατονομάζεται στα περισσότερα επεισόδια. Τα γυρίσματα της σειράς θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Το τέλος αναμένεται να είναι καλό.

Σύμφωνα με τον Guardian, η Κίνα δημιουργεί προπαγανδιστικά βίντεο κατά της διαφθοράς εδώ και δύο δεκαετίες. Το 1995 ο πρόεδρος Jiang Zemin είχε δημιουργήσει την σειρά «Παράδεισος από Πάνω» που στόχο είχε να προωθήσει μια αντίστοιχη προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπολεμήσει την διαφθορά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα