Το είπε ξεκάθαρα αλλά δεν εξέπληξε κανέναν: Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε ότι δεν είναι φεμινιστής

Υπάρχει κανείς που πίστευε το αντίθετο; Μάλλον όχι. Όμως είναι εντελώς διαφορετικό να το λέει ο ίδιος και μάλιστα στη διάρκεια της συνέντευξής του στο Νταβός. Ο Ντόναλντ Τραμπ, προς έκπληξη κανενός, παραδέχτηκε στον Piers Morgan ότι «ο φεμινισμός είναι ακραίος» για εκείνον και μάλιστα στον απόηχο του φετινού Women’s March και των σκανδάλων που κατακλύζουν το Χόλιγουντ.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο twitter του, λίγο μετά το τέλος της

συνέντευξης, η οποία εντέλει μεταδόθηκε στο χθεσινοβραδινό του σόου, γράφοντας: «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο πρόεδρος Τραμπ ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ είναι φεμινιστής».

BREAKING NEWS:
President Trump has declared he is NOT a feminist.
He tells me: ‘No, I wouldn't say I'm a feminist. I mean, I think that would be, maybe, going too far. I'm for women, I'm for men, I’m for everyone.'
Full interview, Sunday, ITV, 10pm. pic.twitter.com/GCviovNb6o

— Piers Morgan (@piersmorgan) January 27, 2018

Βέβαια, ολόκληρη η δήλωση του Τραμπ (για να μην πει κανείς ότι τον αδικήσαμε, αν και η στάση ζωής του μιλά από μόνη της όπως και να έχει) ήταν η εξής: «Δε θα έλεγα ότι είμαι φεμινιστής. Εννοώ, αυτό ίσως ήταν ακραίο για μένα. Στηρίζω τις γυναίκες, στηρίζω τους άντρες, στηρίζω τους πάντες».

Το «στηρίζω τους πάντες» παίρνει πολλούς αστερίσκους, αφού αυτοί οι πάντες περιορίζονται στους λευκούς Αμερικανούς. Όσο για το «στηρίζω τις γυναίκες», αρκεί να θυμηθούμε ότι από τα πρώτα νομοσχέδια που υπέγραψε ο Τραμπ ως πρόεδρος ήταν αυτό κατά των αμβλώσεων, ενάντια στο δικαίωμα των γυναικών να ορίζουν κατά βούληση το σώμα και τη ζωή τους την ίδια. Και δεν αγγίζουμε καν σε αυτή τη φάση τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες.

Άρα, περιττή η δήλωση, η θέση του είναι έκδηλη χρόνια τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα