Το ασχημόπαπο που έγινε άγγελος της Victoria's Secret

Μπορείτε να φανταστείτε ότι κανείς δεν της έδινε σημασία σε μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου μέχρι πριν λίγα χρόνια;

Στα 14 της η Taylor Hill παράτησε το σχολείο της στο Κολοράντο με σκοπό να γίνει φωτομοντέλο. Εκείνη την εποχή ήταν ένα "ασχημόπαπο" που δεχόταν Bullying.

✌ more days!! #VSFS2015 @victoriassecret

A photo posted by Taylor

Hill (@taylor_hill) on Dec 6, 2015 at 10:36am PST



Towel series 98, by the incredible @mariotestino ✨ @imgmodels

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on Dec 4, 2015 at 1:19am PST



Στα 19 της, σήμερα η νεαρή κοπέλα που ανοικεί στην IMG κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να ντυθεί άγγελος της Victoria's Secret.

Σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σχεδόν αόρατη». Αυτοί οι λόγοι την έκαναν να φύγει νωρίς από το σχολείο, να υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο στα δεκαπέντε της ενώ στα δεκαέξι πήρε και το απολυτήριο της.

Party time!! WE DID IT! @victoriassecret

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on Nov 10, 2015 at 8:27pm PST



☀️ #BeachSeries @michael__stephens

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on Aug 22, 2015 at 5:31pm PDT



Φέτος, η εκδήλωση είχε τόση λάμψη , καθώς το μοντέλο Kendall Jenner έκανε το ντεμπούτο της. Πρώτη φορά στην πασαρέλα της Victoria's Secret έκανε και η Gigi Hadid -η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν απορρίφθηκε πέρυσι.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Lexington Avenue Armory στη Νέα Υόρκη. Στην πασαρέλα περπάτησαν μεταξύ άλλων οι Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio και Adriana Lima, καθώς και η Lily Aldridge, η οποία φόρεσε το νέο σουτιέν Fantasy αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα