Το απόλυτο φιάσκο: H γυναίκα που βάφτισαν "καμικάζι του Σαιν Ντενί" ζει στο Μαρόκο και εξηγεί ποιος την έμπλεξε

Πρόκειται για το απόλυτο φιάσκο της Βρετανικής Daily Mail η οποία χωρίς να διασταυρώσει της πληροφορίες καταγγέλλει μια κοπέλα που ζει και βρίσκεται στο Μαρόκο ως την βομβίστρια αυτοκτονίας στο Παρίσι

Η γυναίκα θεωρήθηκε η βομβίστρια – αυτοκτονίας που ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυρών με τη γαλλική αστυνομία στο Σαιν Ντενί, του Παρισιού. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τις έκαναν τον γύρο του κόσμου θεωρώντας την μάλιστα ως νεκρή ωστόσο εντοπίστηκε ζωντανή, στο Μαρόκο.

lang="en" dir="ltr">This innocent Moroccan woman was falsely portrayed as a suicide bomber by media outlets, including AJ+.
https://t.co/FNBluP6LN9

— AJ+ (@ajplus) November 23, 2015

Οι φωτογραφίες της νεαρή Μαροκινής που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι από την εποχή που ζούσε στη Γαλλία και δόθηκαν σε δημοσιογράφο της Daily Mail από πρώην φίλη της.

ALL BOXES TICKED: Muslims, terrorism, KFC, promiscuity, and a pixelated nipple. Boom! Extremism as entertainment! pic.twitter.com/TyeRvJJJuK

— The DM Reporter (@DMReporter) November 19, 2015

Σύμφωνα με δημοσίευμα της 20minutes.fr, η φίλη της Nabila, Fouzia, ήταν αυτή που έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα, προκειμένου να την εκδικηθεί καθώς η σχέση των δυο γυναικών ήταν τεταμένη, μιας και είχαν τσακωθεί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί ανατινάχτηκε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο. Η αστυνομία πίστευε μέχρι τώρα ότι επρόκειτο για μια γυναίκα. Όμως, όπως αποδεικνύεται επρόκειτο για άνδρα.

Η μάχη που δόθηκε στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που η αστυνομία αρχικά ήταν αδύνατον να αναγνωρίσει τους νεκρούς. Οι ερευνητές χρειάστηκαν μάλιστα περισσότερες από 24 ώρες για να καθορίσουν ότι οι νεκροί ήταν τρεις και όχι δύο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Σαιν Ντενί, Μαρόκο,sain nteni, maroko