Το «No Time To Die» είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία Μποντ: Η υπόσχεση του Ράμι Μάλεκ

Μετά από πολλές αναβολές λόγω πανδημίας, η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» κάνει επιτέλους πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, εν αναμονή της πρεμιέρας, δεν λείπουν τα σχόλια για τη μεγάλη διάρκεια της τελευταίας ταινίας του 007.

Το «No Time To Die» φτάνει στον επικό αριθμό των 163 λεπτών (που σημαίνει,

τρεις ώρες παρά 17 λεπτά), γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία Μποντ.

Όμως, ο Ράμι Μάλεκ, που πρωταγωνιστεί στο φιλμ ενσαρκώνοντας έναν από τους νέους εχθρούς του Μποντ- επιμένει ότι η υπομονή των θαυμαστών θα ανταμειφθεί.

«Ο κόσμος έμαθε ότι η διάρκεια είναι λίγο μεγαλύτερη από τις περισσότερες ταινίες Μποντ, αλλά σας λέω ότι από αρχής μέχρι τέλους, κάθε δευτερόλεπτο είναι σα γροθιά στο στομάχι», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο Digital Spy.

«Πιστεύω ότι όταν θα βγείτε από το σινεμά, θα έχετε συγκινηθεί και θα έχετε διασκεδάσει, ουσιαστικά θα έχετε πάρει όλα όσα θέλετε από μία ταινία Μποντ».

Αναφερόμενος στον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος μετά από πέντε ταινίες εγκαταλείπει τον ρόλο του 007, ο Μάλεκ πρόσθεσε ότι «ο Ντάνιελ έκανε εξαιρετική δουλειά, είναι το καλύτερο αντίο».

Στο καστ επιστρέφουν οι Λεά Σεϊντού, Μπεν Γουίσο και Ναόμι Χάρις, ενώ η Λασάνα Λιντς ενσαρκώνει την πράκτορα που θα διαδεχτεί τον Τζέιμς Μποντ με το κωδικό όνομα 007.

Η Μπίλι Άιλις που υπογράφει τη μουσική, ανανέωσε το κλασικό «Bond theme». Το τραγούδι του τίτλου No Time To Die είχε φτάσει στον νούμερο 1 των βρετανικών τσαρτ όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ντάνιελ Κρεγκ: Νομίζω πως ολόκληρο το κορμί μου βρίσκεται σε νάρθηκαΤζέιμς Μποντ: Η συγκίνηση του Ντάνιελ Κρεγκ στις τελευταίες σκηνές και το αντίο στο σετ«The Tragedy of Macbeth»: Σαίξπηρ με Ντένζελ Oυάσιγκτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ
Keywords
Τυχαία Θέματα