Τίτλοι τέλους για την Virgin America και ο ιδρυτής της Richard Branson την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα

Αντίο σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand name στο κλάδο των αερογραμμών πρέπει να πουν οι πιστοί πελάτες του αλλά και ο ιδρυτής της, Richard Branson o οποίος μάλιστα επέλεξε να το κάνει με μια πολύ συναισθηματική ανοιχτή επιστολή.

Ο λόγος φυσικά για την Virgin America, την οποία ίδρυσε ο Branson λάνσαρε ο ιδρυτής του ομίλου Virgin to 2007 αλλά πούλησε στην Alaska Airlines την περασμένη χρονιά. Τώρα η νέα
ιδιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως θα πάψει να χρησιμοποιεί την επωνυμία Virgin America και ο Branson μάλλον το πήρε κατάκαρδα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως μετά από προσεκτική εξέταση του θέματος, αποφάσισε να αποσύρει την επωνυμία Virgin America μέσα στο 2019 και πως η εταιρεία θα υιοθετήσει την επωνυμία και το logo της Alaska Airlines.

«Πολλά δάκρυα σήμερα, αυτή τη φορά εξαιτίας της απόφασης της Alasca Airlines να αγοράσει αλλά στη συνέχει να αποσύρει την Virgin America. Ακολουθεί ένα πολύ διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο και δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βρει έναν τρόπο να διατηρήσει και τη δική της επωνυμία και αυτή της Virgin America» γράφει ο Βranson στο blog του.

Our people @VirginAmerica calling today “the day the music died”. I’d like to assure them that the music never dies https://t.co/cgRnzQPIOa pic.twitter.com/lXn91SkVGi

Richard Branson (@richardbranson) March 23, 2017

Και ο Branson δεν έμεινε σε αυτή τη λιτή αναφορά αλλά μνημόνευσε και τους στίχους του ομότιτλου τραγουδιού του George Harisson- μέλος του συγκροτήματος των Beatles- «All things must Pass» και συνέχισε «Ήταν η περιπέτεια και η αγάπη της ζωής μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που το έκανα μαζί με όλους εσάς. Μου λένε πως κάποιοι άνθρωποι της Virgin America λένε πως αυτή η μέρα είναι «η μέρα που πέθανε η μουσική» («Τhe day the music died», στίχος από το τραγούδι «American Pie»). Είναι μια θλιβερή μέρα. Αλλά θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως η μουσική δεν πεθαίνει ποτέ».

Πέραν της αντίδρασης του Branson όμως ήταν αρκετοί και αυτοί που σχολίασαν αυτή την εξέλιξη στο Twitter και μάλλον δεν χάρηκαν με τα νέα...

Virgin America is the best domestic airline in the country. This is disappointing https://t.co/D5PslMXgXe

Josh Billinson (@jbillinson) March 23, 2017

@danielbrennan I have no interest in flying @AlaskaAir. @VirginAmerica is a sexy brand. Alaska is not. Helllloooooo @JetBlue!

— Ali Buttars (@abuttars) March 23, 2017

A sad and extra foggy day for the skies above #SanFrancisco . We'll miss you @VirginAmerica https://t.co/boJwvTzakK

— The Warm Spot (@TheWarmSpot) March 23, 2017

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα