Τα παπούτσια του Clive Owen επιστρέφουν στο νέο teaser για τη 2η σεζόν του «The Knick»

Από τις 17 Οκτωβρίου του 2014, όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του «The Knick» από το Netflix, οι φανατικοί θεατές του (και ήταν πολλοί) εμφάνιζαν κατά καιρούς τα ίδια σημάδια στέρησης που εμφάνιζε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς, John Thackery (Clive Owen), όταν δεν είχε πρόσβαση στο αγαπημένο του ναρκωτικό.

Και αυτό γιατί η σειρά εποχής του Steven Soderberg που απεικονίζει με ωμό ρεαλισμό τον τρόπο που λειτουργούσε η ιατρική στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική,
μέσα από την προσωπική ιστορία του επικεφαλής στο νοσοκομείο Knickerbocker της Νέας Υόρκης, Dr. Thackery, ήταν ένα μικρό τηλεοπτικό αριστούργημα. Από όπου κι αν το πιάσεις -σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, σκηνικά, μουσική, ερμηνείες- το «The Knick» ήταν ένα ακόμα λαμπερό παράδειγμα του πώς η τηλεόραση συναγωνίζεται επάξια πλέον τον κινηματογράφο -σε πολλές περιπτώσεις τον ξεπερνά κιόλας.

Σήμερα λοιπόν, προς ανακούφιση όλου αυτού του κόσμου (και δική μας) που περίμενε πώς και πώς νέα για την συνέχεια αυτής της εκπληκτικής σειράς, κυκλοφόρησε μέσω Facebook το πρώτο teaser για τον 2ο κύκλο του «The Knick», στο οποίο βλέπουμε μόνο τα, χαρακτηριστικά, λευκά μποτίνια του Thackery να στέκονται ακίνητα όσο ακούγεται από το βάθος η φωνή μιας νοσοκόμας να ουρλιάζει για βοήθεια. Επίσης, ενημερωνόμαστε πως η σειρά επιστρέφει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

This October, the doctor is in.

Posted by The Knick on Tuesday, 26 May 2015

Ας πούμε πως, για πρώτη δόση, έκανε τη δουλειά της.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα