Στο δικαστήριο οδηγός από την Καλιφόρνια γιατί είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα καφέ

Μέχρι πρότινος ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) εφιστούσε την προσοχή των οδηγών, απαγορεύοντας τη χρήση κινητών, την κατανάλωση αλκοόλ καθώς και την υπερβολική ταχύτητα προς αποφυγήν τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι οδηγοί θα πρέπει, πλέον, να προσέχουν μία ακόμη παράμετρο. Ποια είναι αυτή; H υπερβολική κατανάλωση καφέ!

Κι όσοι πιστεύετε ότι η εν λόγω είδηση αποτελεί το απόλυτο hoax
της χρονιάς, σας ενημερώνουμε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή και μάλιστα έχει οδηγήσει έναν 36χρονο στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος για τον Joseph Schwab από την Καλιφόρνια, που όπως αναφέρει ο Guardian, πέρασε από έλεγχο αλκοτέστ, διότι ένας αστυνομικός έκρινε ότι οδηγoύσε περίεργα κι επιθετικά. Όταν λοιπόν ο 36χρονος υπεβλήθη στον κατάλληλο έλεγχο, φύσηξε στο μηχάνημα κι η ένδειξη φανέρωσε ότι ο Schwab δεν είχε καταναλώσει την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ.

Εντούτοις, ο οδηγός από την Καλιφόρνια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια, όπως προβλέπει ο νόμος, υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν αρκετά αυξημένα ποσοστά καφεΐνης στο αίμα του. Εξαιτίας της συγκεκριμένης ένδειξης, ο Joseph Schwab παραπέμφθηκε σε δίκη και τώρα ετοιμάζει την υπεράσπισή του με τον δικηγόρο του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα