Σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων τρένου Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Ηδη από χθες Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, με τα δρομολόγια IC 52,53, άρχισε η σταδιακή αποκατάσταση της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ Λάρισας - Λειανοκλαδίου, και ως εκ τούτου καταργείται η υποκατάσταση τμήματος της διαδρομής με λεωφορεία.

Στο πλαίσιο της σταδιακής ομαλοποίησης των δρομολογίων και μέχρι νεοτέρας θα υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων, έπειτα από σχετική οδηγία από τον διαχειριστή της υποδομής ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα,

λόγω της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών από μονή γραμμή στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα, της κυκλοφορίας με πετρελαιομηχανή αντί ηλεκτράμαξας, μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφαρσάλου και υποχρεωτικής βραδυπορίας σε τμήματα της γραμμής, πιθανόν να προκύπτουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο ΣΣ Παλαιοφάρσαλος θα παραμείνει προσωρινά εκτός εμπορικής λειτουργίας, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Παλαιοφάρσαλος να τερματίζουν στη Λάρισα.

Σε αναστολή κυκλοφορίας παραμένουν τα δρομολόγια στο Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα, Αθήνα - Καλαμπάκα, Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα καθώς και τα δρομολόγια στο τμήμα Λειανοκλάδι - Στυλίδα.

Τέλος, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1520 - 21 δεν διέρχονται των ΣΣ Μπράλου, Αμφίκλειας, Λιλαίας (παλαιά γραμμή), μέχρι νεοτέρας.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ 2.800 αιτήσεις για τις Σχολές Ξεναγών Ανθεκτικά στην πανδημία τα malls της Lamda Development Δοκιμαστική επαναλειτουργία του τραμ στο Σύνταγμα
Keywords
Τυχαία Θέματα