Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη βόρεια Εύβοια

Σε επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη βόρεια Εύβοια, με την πυρκαγιά στη Λίμνη να έχει οριοθετηθεί/ ελεγχθεί, καθώς, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, δεν υπήρξαν ενεργά μέτωπα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αντιμετωπίστηκαν οι αναζωπυρώσεις που εκδηλώθηκαν.

Στον χώρο της πυρκαγιάς θα παραμείνει για τα επόμενα 24ωρα το σύνολο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων- 60 οχήματα και 300 πυροσβέστες- για την πλήρη κατάσβεσή της. Σημειώνεται πως στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων συνέδραμαν συνολικά 18 εναέρια μέσα (10 αεροσκάφη, 8 ελικόπτερα),
καθώς και σειρά εμπλεκόμενων φορέων, όπως οι ένοπλες δυνάμεις, η αστυνομία, η περιφερειακή ενότητα Ευβοίας, οι δήμοι, το Δασαρχείο Λίμνης, η Διεύθυνση Δασών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας και πολλοί εθελοντές.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την οριοθέτηση της πυρκαγιάς διανοίχθηκαν με τη συνδρομή των δασικών υπηρεσιών αντιπυρικές ζώνες για να διασφαλιστεί πως η φωτιά δεν θα επεκταθεί σε κοντινά δάση.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα