Σάλος στο Twitter με την αμφιλεγόμενη ανάρτηση της Τζένιφερ Ανιστον για την πανδημία

Οπως πολλές διασημότητες, η Τζένιφερ Ανιστον δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναρτήσεις στα social media σε σχέση με το πνεύμα των γιορτών.

Η ίδια μένει στο Λος Αντζελες όπου η οδηγία για παραμονή στο σπίτι είναι σε ισχύ από τον προηγούμενο Ιούνιο. Στην ιστοσελίδα των αρχών της Καλιφόρνια υπάρχει η συμβουλή για τους πολίτες: «Φοράτε μάσκα, κρατάτε τις αποστάσεις και παραμένετε σπίτι εκτός κι αν είναι (κάτι) σημαντικό».

Ως αποτέλεσμα τούτου είναι οι περισσότεροι να έχουν μια πολύ διαφορετική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία απ′ ότι συνήθως.

Είναι ενδιαφέρον πώς οι διασημότητες αντιδρούν σε σχέση μ′ αυτό. Από την Ρίτα Ορα που έδειξε να αγνοεί τον κίνδυνο κάνοντας πάρτι για τα γενέθλιά της, ως τον Τομ Χανκς που έχει διακηρύξει από το καλοκαίρι ότι είναι ντροπή σε όποιον δεν φορά μάσκα.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση διασημότητας που έκανε μια συζητημένη κίνηση σε σχέση με την πανδημία είναι η Τζένιφερ Ανιστον.

Η 51χρονη σταρ έκανε ένα Instagram Story φωτογραφίζοντας ένα ξύλινο στολίδι από το δέντρο της που είχε πάνω του χαραγμένη την φράση: «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

Μια ανάρτηση που δημιούργησε τεράστια σύγχυση στους αφοριωμένους ακολούθους της: Γιόρταζε την πανδημία; ΄Η, μήπως κάτι άλλο;

Ο pop culture λογαριασμός Grave στο twitter έκανε ένα σχόλιο σκληρό: «Αρρωσταίνω με τις διασημότητες».

Jennifer Aniston marks #Christmas 2020 with 'Our First Pandemic 2020’ bauble.

Keywords
Τυχαία Θέματα