Ρ. Γουίλιαμς: Μας καλεί σε περιήγηση στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς με τις 27 (!) τουαλέτες

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 27 (!) τουαλέτες διαθέτει η έπαυλη του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Μπέβερλι Χιλς όπως δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός, συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός στο BBC Sounds. Ο ίδιος που μένει εκεί με την σύζυγό του, Αΐντα Φιλντ και τα τέσσερα παιδιά τους, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος τον καιρό της πανδημίας έχοντας συνθέτει 25 καινούργια τραγούδια τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν.

«Εχω ασχοληθεί (επίσης) με την τέχνη και διαθέτω ένα γκαράζ γεμάτο από πίνακες που πρόκειται να εκθέσω»,

δήλωσε επίσης.

Η δράση του Ρόμπι Γουίλιαμς κι η ζωή μαζί με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά στο πολυτελές σπίτι τους βρίσκεται στη διάθεση των ακροατών του podcast: At Home With The Williamses (Στο σπίτι με τους Γουίλιαμς). Από τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι ανακοίνωσε την αποφασή του να επιστρέψει με το συγκεκριμένο podcast προκειμένου να διασκεδάσουν τον κόσμο που υποφέρει τον καιρό της πανδημίας.

«Οπως όλοι, έχουμε κλειστεί εντός σπιτιού, κι έτσι πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να σας ”φέρουμε” ξανά πίσω στο σπίτι μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους στο Instagram.

View this post on Instagram

We’re back with our podcast series (Staying) At Home With The Williamses. Like everyone else, we’ve been stuck indoors so we thought this would be the perfect opportunity to bring you back into our home. The first episode has just landed and you can expect to hear from us regularly from here on through. Listen & Subscribe via the link in bio.

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on May 28, 2020 at 3:05am PDT

ΠΗΓΗ: HuffPost UK

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αφήστε την Γκρέτα να εκφραστεί» Τέταρτο παιδί για την οικογένεια του Ρόμπι Γούλιαμς πάλι από παρένθετη μητέρα Πρώτος καλεσμένος της Μισέλ Ομπάμα στο Spotify podcast ο Μπαράκ
Keywords
Τυχαία Θέματα