Ψηφιακή κινητή από την COSMΟΤΕ: Τι περιλαμβάνει το COSMOTE Neo

Την «πρώτη εξολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις» στην Ελλάδα, COSMOTE Neo, ανακοίνωσε την Τρίτη η COSMOTE, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για την κινητή της «digital γενιάς», όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό στο My COSMOTE

App.

Αναλυτικότερα, το COSMOTENeo δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους εξ ολοκλήρου ψηφιακά, με όλα να ξεκινούν και να ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App.

Με ένα κλικ στο κινητό, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το COSMOTENeo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν.

«Έτσι, το COSMOTENeo είναι η πρώτη 100% digital κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, καθώς ζει αποκλειστικά στα Smartphones των συνδρομητών. Επιπλέον, είναι εντελώς αδέσμευτο και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤoCOSMOTENeo προσφέρει 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30 ευρώ /μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το COSMOTE Neo απευθύνεται κυρίως στους νέους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους, που είναι συνέχεια online και χρησιμοποιούν πολλά data, «που θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά όχι δεσμεύσεις και συνδρομές. Που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν μόνοι τους, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά. Που τα θέλουν όλα εύκολα και απλά».

Όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες. Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία, το COSMOTE Neo είναι, επίσης, φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Δημιουργία πλάνου – extra πακέτα

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTENeo έχει στη διάθεσή του 4 συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

2 GB

200’ προς όλους

300 SMS

5 GB για Music & Video

5 GB για Social Media & Chat

Όλα γίνονται ψηφιακά, μέσω του MyCOSMOTEApp. Για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η ενεργοποίηση του COSMOTENeo γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν μέσω GooglePlay και AppStore.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Reuters: «Πόλεμος» στις ΗΠΑ για τον Τζορτζ Τσούνη, υποψήφιο νέο πρέσβη στην Ελλάδα - Τι λένε πρώην διπλωμάτεςΣυνθετικά χημικά σε καταναλωτικά αγαθά συνδέονται με χιλιάδες πρόωρους θανάτους ετησίωςΟ Ράμσεϊ πήγε σε σουβλατζίδικο της Αθήνας και την είπε σε Ιταλό σεφ: «Μη λες κεμπάπ το σουβλάκι!»
Keywords
Τυχαία Θέματα