«Πρόεδρε, κάποιος μόλυνε την ατμόσφαιρα και ξέρω ποιος είναι» - Πανδαιμόνιο σε δημοτικό συμβούλιο

Κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου στη Χόμα Μπέι στην Κένυα σχετικά με τους πάγκους στις υπαίθριες αγορές οι συμμετέχοντες αντιλήφθηκαν πως μια πολύ άσχημη μυρωδιά άρχισε να απλώνεται στον αέρα.

«Αξιότιμε πρόεδρε, κάποιος από εμάς μόλυνε την ατμόσφαιρα και γνωρίζω ποιος είναι» δήλωσε ο Τζούλιος Γκάια σύμφωνα με το BBC.

Ο άνδρας κατονόμασε το πρόσωπο που πίστευε ότι είχε «αεριστεί» αλλά εκείνος αρνήθηκε τη κατηγορία λέγοντας «Δεν ήμουν εγώ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο

παρουσία των συναδέλφων μου».

Ελπίζοντας να ξεκαθαρίσει (ποικιλοτρόπως) η κατάσταση, ο πρόεδρος Έντγουιν Κακατς συμβούλευσε τα μέλη του συμβουλίου να αποχωρήσουν από την αίθουσα και να κάνουν έναν διάλειμμα.

Επίσης φέρεται να ζήτησε από υπαλλήλους να φέρουν αποσμητικά χώρου ώστε η ατμόσφαιρα «να γίνει πιο ευχάριστη. Φέρ′ τε ότι άρωμα βρείτε στα γραφεία, βανίλια, φράουλα ό,τι να ναι».

Όπως είπε «δεν είναι δυνατόν συνεχίσουμε να καθόμαστε σε ένα χώρο που μυρίζει τόσο άσχημα».

Ωστόσο λέγεται πως η μυρωδιά άρχισε να υποχωρεί πριν χρειαστεί να επιστρατευθούν τα αποσμητικά χώρου και μετά από λίγη ώρα μπόρεσε να συνεχιστεί και η συνεδρίαση.

Ο ένοχος ωστόσο δεν ομολόγησε...

Πηγή: BBC

Keywords
Τυχαία Θέματα