Πώς θα κάνουμε επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές

Αν αναλογιστείς πως περνάμε τα 2/3 της ημέρας δουλεύοντας τότε είναι σίγουρο πως πρέπει να περνάμε όμορφα στην εργασία μας!

Για να κάνεις όμως μια επιτυχημένη επαγγελματική επιλογή, αρκεί να βρεις τη δική σου αλήθεια και ως life coach θα σου θέσω 3 ερωτήσεις που θα σε ωθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ποια ήταν η πιο επιτυχημένη επαγγελματική επιλογή που έκανες; Τι σου αρέσει σε αυτή τη δουλειά;

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που σου αρέσει

να κάνεις, ποια είναι η αρμοδιότητα με την οποία νιώθεις χαρούμενος/η. Σκέψου και γράψε σε ένα χαρτί ποια θεωρείς πως είναι η πιο επιτυχημένη επαγγελματική επιλογή σου ως τώρα και τι ήταν αυτό που σε χαροποιούσε μέσα στη μέρα σου.

Ποια είναι η ιδανική σου μέρα στη δουλειά;

Για να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα αυτό που σκέφτεσαι, χρειάζεται να το δομήσεις! Σκέψου αναλυτικά πως είναι η ιδανική ημέρα στη δουλειά για εσένα! Πού δουλεύεις; Είσαι σε μια εταιρεία, σε μια δική σου επιχείρηση; Σε ένα κατάστημα; Εργάζεσαι από το γραφείο ή από το σπίτι; Και φυσικά με ποιους συνεργάζεσαι, ποιο είναι το αντικείμενο και ποια η θέση του καθενός; Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ακριβώς ποια είναι η ιδανική δουλειά για εσένα, ώστε να κάνεις τα ανάλογα βήματα και να φτάσεις να το κάνεις πραγματικότητα.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα που μπορείς να κάνεις, ώστε να αρχίζεις να χτίζεις αυτή την ιδανική μέρα;

Αγαπημένε μου φίλε/αγαπημένη μου φίλη, ακόμα και ένα baby step μετράει, ώστε να χτίσεις την καριέρα που ονειρεύεσαι και να κάνεις την ιδανική επαγγελματική επιλογή για εσένα. Δεν χρειάζεται να περπατήσεις όλο το δρόμο εξ’ αρχής, δεν χρειάζεται να χαράξεις την πορεία ως το τέλος. Αρκεί να ξεκινήσεις με μικρά βήματα για να χτίσεις το οικοδόμημα που ονειρεύεσαι και αφού πλέον σου είναι ξεκάθαρο ποιο θεωρείται το ιδανικό επαγγελματικό σου περιβάλλον, είμαι σίγουρη πως μπορείς να βάλεις τις βάσεις και να ξεκινήσεις με ένα μικρό βήμα προς την ιδανική μέρα.

Ένα βήμα την ημέρα είναι μια πολύ καλή αρχή για να χτίσεις την επιτυχημένη επαγγελματική επιλογή σου!

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤο εργασιακό στρες και η αντιμετώπισή τουΠώς να ετοιμαστούμε γρηγορότερα και να πάμε στην δουλειά πετώντας το πρωί
Keywords
Τυχαία Θέματα